15 Eylül 2010 Çarşamba

seviyorum diyemedim, kendimi sevmiyorum ki daha

o kadar gün gözlerine bakıp seviyorum diyemedim. kendime güvenemedim sana güvenemedim.
her hareketinde ulan bu aşık olduğum adam dedim. fiziği, gülüşü, gözleri, ses tonu, kolları, elleri her anlamıyla. canım yandı fakat sustum.

evet o gitti. söyleyemedim. söylemeyeceğim de. anlamıştır zaten mal değil ya. onda da bir şey olsa açılırdı bana. açılmadı. çünkü onda bir şey yoktu.

çok özledim seni. gitmene üzüldüm ama sevindim. çünkü her gün yanımda olsaydın tutamazdım söylerdim ve silerdik birbirimizi. ben seninle aşık atamam. iyi ki tanım seni, iyi ki sevdim seni ve iyi ki gittin.

7 yorum:

  1. Eğer onun gönül gözü açık olsaydı karşında tir tir titremesi gerekirdi.

    YanıtlaSil
  2. 'onda da bir şey olsa açılırdı bana' demişsin ama bazen aynı durumda bir şey olsa da söyleyememe durumu oluyor.sahi bazen kelimeler bu kadar mı önemli?hele ki hissedileni karşı taraf da hissedebliyorsa

    YanıtlaSil
  3. nasıl anlaşılırki bir insanın duyguları.. çıldırıcam.. ilk defa platonik bişeyler hissediyorm adamın birine. ama ne hissettiğini bilmiyorum. çok pis bişeymiş :(

    YanıtlaSil
  4. ki zaten aşk'ın kelime , cümle hali çok sığ değil midir ? Ses tonu, bir bakışı , çoğu zaman sussuşu delildir ... Hani sevmek biraz da yürek işidir ..Sevdim demişsin ya ...O seni duymuştur , kalbiyle ... Bir de o bu sevdanın karşılığı için vakit vardır ...O vaktin dolması gerekiyordur belki... Sevmek , bazen beklemek , neyle karşılaşacağını bilmeden ...

    YanıtlaSil
  5. iyi ki gitmiş, yarayı kanatıp duracaktı ...

    YanıtlaSil
  6. bazen susmak çok şey katar insana, iyidir susmak iyidir...

    YanıtlaSil
  7. izleyicilerin arasında bulunan uygunsuz linki "asianfuckinggirl" lütfen kaldır, onun için aşağıda bulunan adımları takip et.

    blog kumanda panelini aç, blog isminin karşısında bulunan yeşil insan grafiğinin yanındaki izleyicilere tıkla. açılan pencereden o uygunsuz resme "asianfuckinggirl" tıkla ve """Bu kullanıcıyı engelle""" seçeneğine tıkla. malum görüntüden kurtulmuş olursun.

    YanıtlaSil